UMAIMON TAKUMI JAPANESE NOODLE BAR

UMAIMON TAKUMI JAPANESE NOODLE BAR Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 74 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Umaimon Takumi Japanese Noodle Bar. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2022 om 11:19 De soep was heerlijk, fijn dat de bouillon en ingrediënten apart van elkaar verpakt waren zodat je alle ingrediënten zelf in de soep kunt doen. Ik zou wel rekening houden met lange bezorgtijden (zie ook vorige opmerkingen) dus op tijd bestellen!
15 apr 2022 om 23:39 Eten was heel erg lekker, bezorging beetje langer dan normaal maar ja, vrijdagavond... Bezorger erg vriendelijk en enthousiast
3 apr 2022 om 11:05 Absolutely disappointed. Food is ok as usual, however delivery time is unacceptable, we ordered at 8:07pm and we received food at 9:52pm! More than 100 mins waiting time! Is this how you treat delivery customer? Ridiculous!
16 mrt 2022 om 21:08 It took long but it was worthy
15 mrt 2022 om 20:12 Goed eten alleen jammer dat je niet zo veel keuze hebt als in het restaurant
5 feb 2022 om 23:36 Voor dat soepje , met bezorgen bijna 23 euro betalen en dan eerste instantie 60 min moeten wachten . Dat werden er 90. Jongen die hem bracht was wel erg vriendelijk ondanks de regen . Hij kon er niets aan doen . Eerste en laatste keer .
2 feb 2022 om 20:38 Broth was kinda bland
16 jan 2022 om 21:39 食べ物はすることでした
5 jan 2022 om 21:27 Ontzettend lekker. Verse groenten in de ramen, heerlijke bouillon. Bezorging ook snel.
29 dec 2021 om 15:45 Vond het aan de dure kant. Beetje sla met 4 kleine kopstukken 9 euro is aan de prijs
29 dec 2021 om 10:12 Het eten was superlekker. Wel lauw, en het duurde meer dan anderhalf uur voor het er was.
24 dec 2021 om 15:03 2 uur niet bezorgd, moest zelf ophalen.